Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd.
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jesmine Zhu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 17796361726

Whatsapp : +8617796361726

Free call

Από κοινού έρευνα ShuiQi Shenzhen και ανάπτυξη του συστήματος τιμολογίων αυτοβοήθειας πάρκων διοικητικών μεριμνών

September 1, 2016

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Από κοινού έρευνα ShuiQi Shenzhen και ανάπτυξη του συστήματος τιμολογίων αυτοβοήθειας πάρκων διοικητικών μεριμνών

Ο δημοσιογράφος στις 30 Αυγούστου, καταλαβαίνει από ο εθνικός φόρος buji, η ένωση ο κλάδος της Co. διοικητικών μεριμνών sinotrans, ΕΠΕ (που αναφέρεται εφεξής ως sinotrans) από το εσωτερικό πρώτο τελικό σύστημα τιμολογίων αυτοβοήθειας πάρκων διοικητικών μεριμνών, από το Σεπτέμβριο του 2015 στην Ε&Α και το πρόγραμμα, που προωθούνται το Φεβρουάριο του 2016, που τίθεται στη χρήση στο πάρκο διοικητικών μεριμνών pinghu sinotrans, συσσωρευτικό συνολικό τιμολόγιο περισσότερο από 20000, 18000 για την αυτόματη τιμολόγηση, μέσω της τακτοποίησης προγράμματος μηχανών αυτοεξυπηρετήσεων των φορολογικών εσόδων σχεδόν 900000 yuan. Ειδικά από την εισαγωγή της πληρωμής τρίτων, πληρώστε το κόστος στα τιμολόγια τυπωμένων υλών, διαρκεί μόνο 1 λεπτό, επιτύχετε αληθινά το «κάθε λεπτό» κάνει έξω ένα τιμολόγιο.


Συνολικά εσωκλειόμενη στα τελωνεία η επίβλεψη της αυτοβοήθειας επιχειρηματικών πάρκων διοικητικών μεριμνών πληρώνει το κόστος συν το τερματικό κάνει έξω ένα τιμολόγιο, είναι το πάρκο διοικητικών μεριμνών μέσα ο εθνικός φόρος buji σύμφωνα με την επιχειρηματική πραγματική απαίτηση, συνεργασία ShuiQi με το νέο τρόπο «Διαδικτύου + φόρου» φορολογικής υπηρεσίας. Στις διοικητικές μέριμνες το πάρκο για να πραγματοποιήσει την αυτοβοήθεια πληρώνει το κόστος και το τιμολόγιο μηχανών, στο εσωτερικό πάρκο διοικητικών μεριμνών του τρόπου φορολογικής διαχείρισης είναι ακόμα με την πρωτοβουλία. Πριν από τη σε απευθείας σύνδεση λειτουργία συστημάτων, ήρθε στο πάρκο διοικητικών μεριμνών pinghu sinotrans να χειριστεί την επιχείρηση να επιστρέψει και εμπρός στις ανάγκες πελατών στο παράθυρο περιοχής και πληρωμή μετρητοίς δεξαμενών, οι σχετικές φορολογικές διατυπώσεις, να πρέπει να πληρώσει ένα μεγάλο κόστος στο εργατικό δυναμικό και το χρόνο. Η επιχείρηση Sinotrans για αυτήν την περίπτωση στο αρμόδιο εθνικό φορολογικό τμήμα buji υπέβαλε τη λύση για να υποβάλει αίτηση για, αναμένοντας με ενδιαφέρον μέσω του τρόπου της αυτοβοήθειας πληρώστε τη συσκευασία προσθέτει τη μηχανή για το τιμολόγιο, επιλύοντας αυτό το δύσκολο πρόβλημα.


Το καθήκον Buji συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με αυτό, για να στείλει στο πάρκο μετά από πολλές φορές με την έρευνα επιχειρηματικής επικοινωνίας, τολμηρή χρήση «Διαδικτύου + φόρος» σκεπτόμενος, μέσω του καθορισμού στο δίκτυο του τηλεχειρισμού στον τομέα δεξαμενών των τερματικών αυτοεξυπηρετήσεων, ένα κλειδί για να πραγματοποιήσει την πληρωμή αυτοβοήθειας, τιμολόγηση, λύση αποκτήσεων πληροφοριών. Κάτω από την υποστήριξη των ανώτερων αρχών, το καθήκον buji βοηθά έπειτα την επιχείρηση για να λύσει την εφαρμογή και τη γενική μηχανή για να τυπώσει τα τιμολόγια και η σχετική καθοδήγηση διαδικασίας, sinotrans επιχείρηση είναι σύμφωνα με την απαίτηση για να εμπιστευτεί έναν τρίτο για να αναπτύξει τον τελικό εξοπλισμό λογισμικού και υλικού αυτοεξυπηρετήσεων. Κάτω από τη συνεργασία και των δύο πλευρών, το τελικό σύστημα αυτοεξυπηρετήσεων του επιτυχούς προγράμματος άρχισε το Σεπτέμβριο του 2015, και το Φεβρουάριο του 2016 τυπικά σε απευθείας σύνδεση χρήση.
 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας